Home Seinlamp 14 mei 2019

Nummer: 19 Jaargang: 35 Datum: 14 mei 2019

Loten actie

Dag allemaal,
Hier een korte update van de lotenactie tot nu toe! Er zijn momenteel al 95 boekjes uitgegeven waarvan er ook al weer 16 leeg verkocht naar de boerderij zijn gekomen! Super! Als al deze 95 boekjes verkocht worden halen we al bijna ons doel van dit jaar. De bevers zitten zelfs al ruim over de helft van hun speltak doel met 70 verkochte loten! Maar ook de andere speltakken gaan lekker (khaniwara 20 loten, sionie 20 loten en de scouts 50 loten).
Keep up the good work! Jullie hebben nog een paar weken de tijd om loten te verkopen.
Mocht je binnenkort een feestje hebben waarbij je extra veel loten denkt te kunnen verkopen aan ooms, tantes, opa’s en oma’s. Laat het weten dan zorgen wij dat er voldoende boekjes voor je klaar liggen!
Groetjes van de loten commissie

Hebben jullie je moeders blij gemaakt met de mooie moederdagcadeaus die we afegelopen zaterdag hebben gemaakt? Ook waren de paaseieren erg lekker ondanks dat de Pasen al weer even geleden is ;-)
Zaterdag hebben we weer gewoon opkomst van 10:00 tot 12:00 uur. Willen jullie allemaal lege keukenrollen meenemen naar de opkomst. Als we er voldoende hebben gaan we er iets leuks mee maken.
Denken jullie aan de lotenboekjes? We hebben met zijn allen al 70 loten verkocht! Dit betekent dat een aantal van jullie je eerste verkopers insigne hebben verdient en een extra leuke bijkomstigheid: als we nog even door verkopen worden we als eerste van de groep getrakteerd op iets lekkers.
Ps denken jullie aan de inschrijving voor zomerkamp

Aankomende zaterdag hebben we weer een normale leuke opkomst van 10.00 tot 12.00. Dus wees er weer bij ;).
Denken jullie ook nog aan jullie lotenboekjes. Als we er genoeg verkopen krijgen we een verrassing van Sahi.
Mysa, Rama, Martijn, Hathi en Oe

Wat een leuke opkomst hadden we afgelopen zaterdag in het bos! Gelukkig kan Mang nog even nagenieten van zijn enorme sprong in het bos haha.
Aankomende zaterdag hebben we weer een gewoon leuke opkomst van 14:00 tot en met 16:00. Wat we gaan doen houden we nog even geheim, maar jullie hoeven niks mee te nemen of speciaal te doen.
Vergeet overigens niet je verkochte lotenboekjes met het geld bij ons in te leveren. Oh en als je mee gaat ( wat jullie natuurlijk gaan! ) schrijf je dan in voor Zomerkamp via de ontvangen link!
Als je die niet hebt gehad, laat dit dan even weten aan de leiding.
Zien we jullie allemaal zaterdag?
Groetjes van jullie leiding.
Geachte Scouts,

Komende Zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur staat de "Scouts Raad" op het programma.
De Agenda ziet er als volgt uit:
  1. Opening van de Scouts Raad
  2. Berichten uit de Patrouilles:
    • Arenden
    • Valken
    • Kieviten
    • Zwaluwen
    • Haviken
  3. Onderwerpen ter bespreking:
    • Opkomsten
    • Insignes
    • Kampen
  5. Sluiting
De leiding heeft van deze vergadering een leuk spel gemaakt, zodat het niet een "standaard" vergadering is.
Wel willen wij jullie vragen over de punten op de agenda na te denken, dan zorgen wij voor "koffie en thee" plus wat lekkers.
Hoogachtend de Leiding
Ps vergeet de scouting loten niet te verkopen en de lege boekjes in te leveren.

BELANGRIJKE DATA:

* 25/26 mei ouder/kind-kamp, GEEF JE HIERVOOR NOG EVEN OP ALS JE DIT NOG NIET GEDAAN HEBT!

* 13 juli geen opkomst

* 20/27 juli ZOKA2019

Afgelopen vrijdag hadden we een actieve opkomst met een leuk nieuw spel! Aankomende zaterdag is het tijd om weer wat geld te verdienen voor ons zomerkamp naar Tsjechië. Dat gaan we doen door spelletjes te begeleiden. We verzamelen om 9u bij winkelcentrum Achterveld. Kom op tijd en doe je blouse en das aan! Ook handig om een (camping)stoeltje mee te nemen (zoals je ook meeneemt op zomerkamp) om tussendoor even te kunnen zitten.

Daarnaast is het volgende week weer tijd voor de Anjeractie. Kijk alvast in je agenda op welke avond je mee kan collecteren.

Tot slot houden we op vrijdagavond 7 juni een ouderavond met informatie over het zomerkamp naar Tsjechië. Ouders ontvangen hier nog een mail over binnenkort.

Planning komende tijd:

-          25 mei geld verdienen voor het zomerkamp van 9u-18u in Nieuwegein

-          1 juni opkomst op zaterdag

-          7 juni opkomst op vrijdag

-          14 t/m 16 juni proefkamp en geld verdienen voor het zomerkamp in Havelte

Groetjes van Roy, Kim, Loe en Marloes

Hallo AWA Stam,