Home Seinlamp 7 mei 2019

Nummer: 18 Jaargang: 35 Datum: 8 mei 2019

Lotencommissie
Dag allemaal,
De kop is er af! Er zijn al heel veel lotenboekjes uitgedeeld en zelfs de eerste lege kartonnetjes zijn al ingeleverd. Dit is super fijn want zo zorgen we er met zijn allen voor dat de leiding leuke opkomsten en kampen kan organiseren voor jullie.
Hieronder vinden jullie de eerste tussenstand van de verkoop tot nu toe met daarachter het doel.
Bevers: 40 loten verkocht (doel: 110 loten)
Khaniwara welpen: 20 loten verkocht (doel: 230 loten)
Sionie welpen: 20 loten verkocht (doel: 200 loten)
Scouts: 20 loten verkocht (doel: 310 loten)
Explorers: 0 loten verkocht (doel: 150 loten)
Totaal: 100 loten verkocht (doel: 1000 loten)
Als het doel per speltak is gehaald krijgt de desbetreffende speltak een traktatie. En als we 1000 loten in totaal verkopen wordt er zelfs taart gegeten met de hele groep. Vergeet ook niet dat je een hele toffe insigne kan verdienen met de verkoop van de loten.
Bedankt allemaal voor jullie inzet en succes met de verdere verkoop!
Groetjes van de lotencommissie

Afgelopen zaterdag hebben jullie al hard gewerkt aan een mooi schilderij. Daar gaan we zaterdag mee verder. We zien jullie graag om 10:00 uur.
Jullie hebben ook al super hard je best gedaan met de verkoop van de loten. In totaal hebben we er al 40 verkocht! Dit betekent dat jullie al veel geld hebben opgehaald voor de clubkas en dat jullie ook al goed op weg zijn naar een insigne! Als jullie zo goed je best blijven doen gaan we zeker die traktatie van de lotencommissie verdienen met zijn allen.
Als het goed is hebben jullie ook een inschrijfformulier ontvangen voor het zomerkamp. Die vindt dit jaar plaats van 5-7 juli. We hopen dat jullie allemaal mee gaan!
Tot zaterdag allemaal,
Groetjes van de leiding.

Hallo Khaniwara-welpen,
dat was spannend afgelopen week met het brandalarm! Het was gelukkig een oefening, maar wij zijn blij dat iedereen veilig de boerderij uit is gekomen.. We zien jullie zaterdag graag weer voor een leuk programma op de boerderij van 10 tot 12 uur. Vergeten jullie je ook niet je aan- of af te melden voor het zomerkamp van 20 tot 27 juli? We verklappen er nog niet teveel van, maar dat wordt supergaaf!
Tot zaterdag,
Juliie leiding
Oe, Rama, Martijn en Hathi

Wat een leuke opkomst hadden we afgelopen zaterdag zeg! Aankomende zaterdag willen we weer een enorm leuke opkomst gaan houden, maar hiervoor willen we vragen voor de kinderen die dit kunnen, om op de fiets te komen naar de boerderij om 14:00.
De opkomst duurt tot 16:00. Mocht het niet lukken om op de fiets te komen, dan is dit helemaal niet erg, maar laat dit dan wel even weten via onderstaande mail. Dan regelen wij de rest voor jullie.
Verder willen we jullie nog vragen om te denken aan de lotenboekjes welke jullie als het goed is hebben verkocht! Lever je lege boekje dan met het geld in bij de leiding. Verder hebben  we nog wat data's hieronder om rekening mee te houden.
Zien we jullie allemaal zaterdag?
Belangrijke data:
25-05 Verkeerstuin in Utrecht ( aangepaste opkomsttijden )
15-06 Jungledag in mijdrecht ( aangepaste opkomsttijden )
20-07 / 27-07: ZOKA!
Groetjes van jullie leiding,
Kaa, Mang, Baloe, Chil, Jacala, Akela en Ikki

Dat was een lekkere maaltijd dacht ik zo. Bij de een ging het wat beter als bij de ander, maar het begin is er!
Aankomende zaterdag gaan we ons verder voorbereiden op het zomerkamp.
Zorg dat jullie er allemaal op tijd zijn, en vergeet niet je zakmes mee te nemen.
Geef je nog even op voor het super leuke ouder kind kamp dit kan tot uiterlijk 18 Mei, mocht je helaas toch echt niet kunnen komen meld je dan even af.

Groetjes jullie leukste leidingssssss.

BELANGRIJKE DATA:
* 25/26 mei ouder/kind-kamp, GEEF JE HIERVOOR NOG EVEN OP ALS JE DIT NOG NIET GEDAAN HEBT!
* 13 juli geen opkomst
* 20/27 juli ZOKA2019

Afgelopen zaterdag hebben jullie je culinaire kunsten laten zien bij de kookopkomst. Daarna netjes in het gareel voor de dodenherdenking.

Deze week hebben we weer een keer een vrijdagavond opkomst georganiseerd door Arendo, Jef en Thijmen.

Voor zaterdag 18 en 25 mei willen we graag van iedereen weten of je aanwezig bent. Laat dit tijdig aan ons weten (ook als je maar een deel aanwezig kan zijn). Tussen 19 en 25 mei zullen we ook op een aantal avonden gaan collecteren voor de anjeractie. De helft van het verdiende geld mogen we zelf houden. We laten jullie nog weten welke avonden dit zullen zijn.

Planning komende tijd:

• Vrijdag 10 mei In het donker door Arendo, Jef en Thijmen
  • Zaterdag 18 mei Klus spellen bemannen voor ZOKA geld van 9.00 tot 16.00 uur- als je niet kan geef dit op tijd aan
  • Zaterdag 25 mei Koffie schenken voor ZOKA geld van 9.00 tot 17.00 uur- als je niet kan geef dit op tijd aan (let op vrijdag 24 mei GEEN opkomst).
  • Zaterdag 1 juni --> nog in te vullen
  • Vrijdag 7 juni --> nog in te vullen
  • Vrijdag 14 juni t/m zondag 16 juni proefkamp op de camping (geldverdienactie, schoonmaken)

Groetjes van Marloes, Loe, Roy en Kim