Home Seinlamp 30 april 2019

Nummer: 17 Jaargang: 35 Datum: 30 april 2019

Scoutingloterij 2019

Dag allemaal,
We zijn twee weken geleden weer begonnen met het verkopen van de loten voor de scoutingloterij. Voor elk lot dat jullie verkopen krijgt de vereniging €1,50. Dit geld hebben we hard nodig om met jullie leuke opkomsten te beleven.
We zullen de loten verkopen tot en met 15 juni. Als we op zomerkamp gaan moet alles afgerond zijn!
Het moet mogelijk zijn om minstens 1 lotenboekje van 10 loten te verkopen per jeugdlid. Daaruit volgen de volgende doelen per speltak:
Bevers: 110 loten
Khaniwara: 230 loten
Sionie: 200 loten
Scouts: 310 loten
Explorers: 160 loten
Als je speltak voor 15 juni dit doel behaald trakteert de commissie op iets lekkers.
We hebben ook een doel gesteld voor de hele groep. We willen jullie uitdagen om met zijn allen minstens 1000 loten te verkopen! Als dit doel is gehaald voor 15 juni gaan we met de hele groep taart eten.
Jullie kunnen met de verkoop van de loten ook nog toffe insignes verdienen die speciaal
zijn ontworpen voor de Nico Steenbeekgroep. Je kunt er in totaal
7 verdienen zolang je bij de groep blijft. Bij de verkoop van 10 loten verdien je de eerste al.
Bij 25 loten ontvang je je tweede badge.
Je kunt zo doorgaan totdat je 250 loten hebt verkocht.
We rekenen op jullie allemaal!
Groetjes van de lotencommissie

Hebben jullie een leuke Koningsdag gehad? De leiding in ieder geval wel.
Aankomende zaterdag hebben we gelukkig weer opkomst van 10-12 uur. We gaan dan ook vanaf half twaalf Bram, Sam en Deon installeren. Iedereen die daar bij wil zijn is welkom.
4 mei staan we staan tijdens de dodenherdenking  bij het monument en helpen we bij het plaatsen van de kransen. Jullie zijn welkom om ons daarbij te helpen.
Denken jullie ook aan de verkoop van de loten? Als alle bevers een boekje hebben verkocht krijgen we een traktatie van de commissie. Lege kartonnetjes en het geld kunnen jullie inleveren bij de leiding.

Hebben jullie allemaal een fijne koningsdag gehad? Aankomende zaterdag zouden we eigenlijk een andere tijd opkomst hebben, maar omdat we dan te weinig leiding zouden hebben, hebben we besloten de opkomst toch in de ochtend te doen. De opkomst is dus gewoonvan 10.00 tot 12.00. 's Avonds staan wij als Nico Steenbeekgroep bij het oorlogsmonument om de slachtoffers van de tweede wereldoorlog te herdenken. Hierbij helpen wij als Nico Steenbeekgroep bij het plaatsen van de kransen. Wij zouden het fijn vinden als jullie hier ook bij aanwezig zouden zijn. Zorg er dan voor dat je daar om 19.45 uiterlijk bent in een net uniform met das.
Oe, Hathi, Mysa, Rama en Martijn
Belangrijke data:
- 15 juni Jungledag in Mijdrecht

Afgelopen zaterdag hebben we een leuke koningsdag gehad, sommige van jullie hebben we gezien bij ons, wat leuk!
Aankomende zaterdag hebben we weer een leuke opkomst vol met spellen en activiteiten, zorg dus dat je er bij bent om 14:00!
Ook staan we zaterdagavond bij het oorlogsmonument in IJsselstein bij de kerk. We zouden het enorm fijn vinden als jullie komen. Als je komt, zorg dan dat je een compleet uniform aan hebt en er uiterlijk 19:45 bent. Het duurt tot ongeveer 20:15.
We doen dit omdat onze scouting de naam draagt van Nico Steenbeek, een vliegenier uit de tweede wereldoorlog die in IJsselstein heeft gewoond.
Ohja, vergeet jullie lege lotenboekjes niet in te leveren aankomende zaterdag met het geld. Niet verkochte boekjes mogen ook terug, maar jullie kennende worden ze gewoon verkocht natuurlijk.
Zien we jullie allemaal zaterdag?
Groetjes van jullie te gekke leiding.

Wat een toppers zijn jullie, enorm fijn dat een aantal van jullie hebben geholpen tijdens Koningsdag!
Aankomende zaterdag begint de opkomst om 16:00 uur, wij gaan deze opkomst namelijk koken. Vervolgens zullen wij met zijn alle richting het monument lopen voor de dodenherdenking, welke begint om 20:00 uur. Wanneer deze dienst is afgelopen is iedereen vrij om naar huis te gaan. Wanneer je op de fiets richting scouting komt, mag je deze gelijk meenemen richting het monument, zodat je hierna niet eerst nog terug hoeft langs de boerderij.
Wij hopen jullie allemaal aankomende zaterdag te zien!
de leiding
BELANGRIJKE DATA:
* 25/26 mei ouder/kind-kamp, GEEF JE HIERVOOR NOG EVEN OP ALS JE DIT NOG NIET GEDAAN HEBT!
* 13 juli geen opkomst
* 20/27 juli ZOKA2019

Afgelopen zaterdag hebben we koningsdag gehad, hierbij hebben jullie goed geholpen bedankt hiervoor!

Aankomende zaterdag hebben we een kook opkomst georganiseerd door Tom en Sem. Aansluitend de dodenherdenking.

De opkomst zal aankomende zaterdag zijn van 17.00 tot 20.30.

Voor zaterdag 18 en 25 mei willen we graag van iedereen weten of je aanwezig bent. Laat dit tijdig aan ons weten!

Planning komende tijd:

• Zaterdag 4 mei koken door Tom en Sem & Dodenherdenking
  • Vrijdag 10 mei In het donker door Arendo, Jef en Thijmen
  • Zaterdag 18 mei Klus spellen bemannen voor ZOKA geld - als je niet kan geef dit op tijd aan
  • Zaterdag 25 mei Koffie schenken voor ZOKA geld - als je niet kan geef dit op tijd aan (let op vrijdag 24 mei GEEN opkomst).

Groetjes van Kim, Marloes, Loe en Roy