Home Seinlamp 23 april 2019

23 april 2019

Nummer: 16 Jaargang: 35 Datum: 23 april 2019

Koningsdag.

Aankomende zaterdag is het weer Koningsdag. Zoals voorgaand jaren is de NSG ook dit jaar weer actief op de jaarlijkse vrijmarkt van IJsselstein. Kom allemaal langs op het plein bij de basiliek om te stuiteren op de springkussens, een pannenkoek te eten of voor om de leiding een high five te geven voor het harde werk wat zij daar verzetten!
Wil je komen helpen om daarmee geld voor je speltak in te zamelen? Dat kan voor de jeugdleden vanaf de scouts, en ouders zijn uiteraard ook welkom. We zoeken nog iemand met ongekende Schminck talenten. Aanmelden kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Hopelijk zien we jullie allemaal op het basiliekplein.
PS de opkomsten gaan zaterdag dus niet door

Afgelopen zaterdag hebben we heerlijk gebruncht met dank aan jullie eigen gemaakte spullen, jullie gezelligheid en aan de hoeveelheid stickers in de appgroep. Iedereen at zijn buik fanatiek vol en appte hardnekkig mee.

Aankomende zaterdag is het tijd voor Koningsdag, iedereen heeft laten weten of hij of zij meedoet voor de financiële actie. Wij hopen dat iedereen zich aan de afspraken houdt. De Koningsdag organisatie rekent op jullie. We beginnen om 07.00u en zijn er om circa 18.00u weer klaar mee.

Als je aankomt op de locatie, het plein naast de Sint Nicolaaskerk, meld je je bij Erik (de voorzitter).

Planning komende tijd:

• Zaterdag 4 mei koken door Tom en Sem & Dodenherdenking
  • Vrijdag 10 mei In het donker door Arendo, Jef en Thijmen
  • Zaterdag 18 mei Levend zeeslag door Josefien en Amber
  • Zaterdag 25 mei Koffie schenken voor ZOKA geld - als je niet kan geef dit op tijd aan (let op vrijdag 24 mei GEEN opkomst).

Groetjes van Roy, Kim, Marloes en Loe