Home Seinlamp 16 april 2019

16 april 2019

Nummer: 15 Jaargang: 35 Datum: 16 april 2019

Er is al hard gewerkt aan de paasknutsel. Jullie hebben heel wat gespijkerd, gehamerd en getimmerd en er zijn zo al heel wat paaseieren en paashazen ontstaan. Aankomende zaterdag gaan we ze inkleuren met draadjes. De leiding zorgt voor draadjes maar heb je thuis het perfecte draadje voor je paasei liggen dan mag je ook wat meenemen. Was je er zaterdag niet? Niet getreurd want de leiding is vast aan je knutsel begonnen. Tot zaterdag allemaal!
belangrijke data
27 april Koningsdag; geen opkomst, ouders zijn welkom om te helpen op het plein
4 mei installatie Deon, Sam en Bram; ‘s avonds dodenherdenking bij het monument

Wat hebben we afgelopen zaterdag lekker in het bos gespeeld!  Helaas moeten we Mysa nu tot aan het zomerkamp gaan missen, maar gelukkig is Oe nu wel bijna terug. Aankomende zaterdag is het, het paasweekend en dat betekent natuurlijk allemaal heerlijke voorjaarsactiviteiten. Wees er dus allemaal bij om 10:00! En om 12:00 mag je weer naar huis.
We hebben komende zaterdag nog iets nodig, namelijk lege wc-rollen. Dus gooi ze niet weg maar neem ze mee, dan gaan we er iets moois van maken!
Oe, Hathi, Mysa, Rama en Martijn
Belangrijke data:
- 27 april Koningsdag
- 4 mei avondopkomst met aansluitend Dodenherdenking bij het monument
- 15 juni Jungledag in Mijdrecht

Afgelopen zaterdag hebben we weer wat enorm leuke spellen gedaan en jullie bloempotten aangekleed met wat bloembollen, we zijn benieuwd welke al zijn uitgekomen!
Aankomende zaterdag willen we iets leuks gaan maken, maar hiervoor hebben we wel de vraag of jullie een eigen hamer willen meenemen naar de boerderij.
We draaien gewoon van 14:00 tot 16:00, en wat we gaan doen is nog even lekker geheim!
Vergeet allemaal niet je das en blouse mee te nemen natuurlijk, dat is belangrijk!
Belangrijke data:
27-04: Koningsdag, geen opkomst!
11-05: Bosopkomst / afwijkende opkomsttijden!
25-05: Verkeerstuin
Zien we jullie allemaal zaterdag om 14:00?
Groetjes van Jacala, Aleka, Baloe, Chil, Mang, Kaa en Ikki!

Wat was het weer een leuke opkomst afgelopen vrijdag. Aankomende zaterdag is er gewoon weer opkomst van 14:00 tot 16:00 dus zorg dat je erbij bent, op tijd en met compleet uniform (maar dat weten jullie zo ondertussen wel toch?)!
Ook vragen wij jullie om je op te geven als je wilt helpen met Koningsdag, bij de Basiliek in IJsselstein. Stuur even een mailtje naar onderstaand mail adres en van hoelaat tot hoelaat jij wilt/kunt.
Tot dan!
BELANGRIJKE DATA
27 april koningsdag, geen opkomst
4 mei opkomst + aansluitend dodenherdenking
25/26 mei OUDER/KIND-KAMP!!!! (super vet kei cool kikkeeee)
13 juli, geen opkomst
20/27 juli ZOKA 2019

Afgelopen weekend hebben we een zeer geslaagd kamp gehad met dank aan jullie gezelligheid en aan de organisatoren. Iedereen deed fanatiek mee met de verschillende spellen. De karaoke was voor sommige toch nog een stap te ver, maar anderen konden er niet genoeg van krijgen!

Aankomende zaterdag is het tijd voor de jaarlijkse paasbrunch. We beginnen om 12.00u en zijn om 15.00u weer klaar. Neem allemaal wat lekkers mee. Mocht je nog niet hebben doorgegeven wat je meeneemt doe dit dan even via de app. Laat je ook nog even weten of je wel of niet aanwezig bent?

Planning komende tijd:

• Zaterdag 27 april is Koningsdag. Geef nog aan of en wanneer je aanwezig kunt zijn via de app, mocht je dat nog niet hebben gedaan.
  • Zaterdag 4 mei koken door Tom en Sem & Dodenherdenking
  • Vrijdag 10 mei In het donker door Arendo, Jef en Thijmen
  • Zaterdag 18 mei Levend zeeslag door Josefien en Amber
  • Zaterdag 24 mei Koffie schenken voor ZOKA geld - als je niet kan geef dit op tijd aan (let op vrijdag 24 mei GEEN opkomst)