Nico Steenbeekgroep IJsselstein

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Seinlamp
Seinlamp

21 september 2021

E-mailadres Afdrukken PDF


Nummer: 38 Jaargang: 36 Datum: 21 september 2021
Nico Steenbeek Groep
Panoven 10 3401 RA IJsselstein
Postbus 347 3400 AH IJsselstein
Tel.: (030)6876722
Website: https://nsgscouting.nl
Twitter: @NicoSteenbeekgr

Hallo allemaal,

We zijn weer gestart. Schoonmaak dag achter de rug waarbij veel werk is verzet en het super gezellig was. Dank aan iedereen die heeft geholpen!!

De opkomsten zijn ook weer gestart. Heerlijk om al die vrolijke gezichten weer te zien en live te horen. Daar doen we het allemaal voor. De maatregelen zijn al zo aangepast dat al veel mogelijk is.Nog niet alles, maar genoeg om het allemaal gezelliger en leuker te maken. Ook het halen en brengen. De kiss en ride is niet meer nodig. We kunnen, wel met afstand houden, gebruik maken van de normale ingang en parkeerplaats.

Naast de opkomsten zijn we ook al aan het kijken naar volgend jaar. Een jubileum jaar. De rode draad en tijdlijn is al aardig op papier gezet. Nu de uitvoering nog. Mocht u werken bij een bedrijf die ons daarvoor financieel willen ondersteunen ... dan horen we dat graag. Neem hiervoor contact op met de leiding of stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Ook de actie bij Plus supermarkt helpt ons. Dus als u daar (een keer) boodschappen doet en denkt aan de NSG bij het toekennen van de sponsorpunten, dan zijn we u eeuwig dankbaar.

En als u groene vingers heeft of verstand van communicatie dan komen we ook graag in contact. Een paar keer per jaar kunnen we extra hulp goed gebruiken. Voor een seizoenklus op het terrein of het samenstellen van een informatiemap voor nieuwe leden. Juist de "externe" blik en "nieuwe" energie is zeer waardevol voor de hele groep!!!

Bij de updates vanuit de speltakken is het al gemeld. Zaterdag 25 september de sportfair waar we als NSG ook aanwezig zijn. Laten zien hoe leuk scouting is met een aantal spannende en uitdagende activiteiten. Zijn er nog vriendjes en vriendinnen die nog niet op scouting zitten …. neem ze gezellig mee!

 

Tot gauw

Namens het bestuur

Erik van de Sanden

Voorzitter

 

Hallo Bevers,
Afgelopen zaterdag waren we met zijn allen naar de Oerrr speeltuin in Haarzuilens geweest. Wat waren jullie lekker vies geworden zeg! Ook hebben we genoten van een heerlijke traktatie van de lotencommissie.
Aankomende zaterdag hebben we een iets andere opkomst dan normaal. We staan dan met de scouting op de Sportfair. We draaien dan opkomst op een andere locatie en een andere tijd dan normaal.
De opkomst start om 11:00 uur en we zijn klaar om 13:00 uur. We verzamelen bij het toiletgebouwtje op het podium (vlakbij het busstation). Zorg dat je in compleet uniform komt zodat we goed herkenbaar zijn voor iedereen die de sportfair bezoekt.
Groetjes van de leiding

Hallo Khaniwarahorde,

Afgelopen zaterdag hebben we weer een ouderwets leuke spellen opkomst gehad. Aankomende zaterdag hebben we een iets andere opkomst dan normaal. We staan dan met de scouting op de Sportfair. We draaien dan opkomst op een andere locatie en een andere tijd dan normaal.
De opkomst start om 11:00 uur en we zijn klaar om 13:00 uur. We verzamelen bij het toiletgebouwtje op het podium (vlakbij het busstation). Zorg dat je in compleet uniform komt zodat we goed herkenbaar zijn voor iedereen die de sportfair bezoekt.
Groetjes van de leiding

Lieve welpjes van de Sioniehorde,

Afgelopen week hebben we appelmoes en appelflappen gebakken. Dat was een heel proces, hopelijk hebben jullie er lekker van gesmuld thuis. Aankomende opkomst gaan we een opkomst op de Sportfair draaien. We willen namelijk aan heel IJsselstein laten zien wat voor leuke dingen we allemaal op de scouting doen! We verzamelen om 14.00 op het podium (podiumweg 2, IJsselstein). De opkomst duurt gewoon tot 16.00.
-
Verder nog dingen voor op de agenda:
1. Jota-Joti kamp is van 16 op 17 oktober. Precieze tijden volgend nog, maar een nachtje blijven slapen mag sowieso!
2. 23 oktober is vriendjes en vriendinnetjes dag, dus dan mag iedere welp 1 (of 2) vriend(innet)je(s) uitnodigen om een keertje mee te komen kijken wat we precies doen op de scouting.
Hopelijk zien we jullie allemaal zaterdag,
Lieve groet,
Akela, Baloe, Chill, Ikki, Jacala en Raksha
-

Ha Scouts,

 

Wat leuk dat we kennis hebben gemaakt met onze nieuwe jonge scouts en samen lekker fris in nieuwe patrouilles in de nieuwe hokken hebben op geruimd.

 

Aankomende zaterdag hebben we een “expeditie Robinson” opkomst op het podium.

Dus even voor de zekerheid:

Van 14.00 tot 16.00 uur

Lokatie Het Podium, dat is achter het busstation van de binnenstad.

In compleet uniform, dus blouse en das met das ring.

 

Verder komt de jota er weer aan (16/17 oktober) en wordt dat ons eerste kamp van dit seizoen. Dus let op seinlamp, want binnenkort komt er extra informatie en details over het jota-kamp.

 

Meld je altijd even af! zeker als we niet op de boerderij opkomst hebben anders ben je tussen thuis en ons verdwaald…. En gaan we bellen en zoeken!

 

Kijk vooral nog even naar de expeditie Robinson afleveringen om te zien hoe het niet of juist wel moet, als inspiratie voor aankomende zaterdag, wij hebben weer zin in!

 

Tot zaterdag

Jullie leidingsssssss


Hallo Explorers,

Afgelopen week hebben we de nieuwe explorer goed kunnen verwelkomen met een paar leuke spellen. Aankomende week hebben we Sportfair op zaterdag van 13 tot 15, meld je even aan of af als je dat nog niet gedaan hebt!! Als je komt zorg dat je lege blikjes meeneemt, het liefst 2 maar 1 is ook al genoeg ;).

Vergeet niet om te melden welk onderdeel je wil organiseren.

Wie weet kunnen we nog nieuwe leden werven.

.

Denk ook na of je je nog wilt opgeven voor het zelfbestuur. Opgeven kan bij Kim via een appje.

.

Groetjes,

Danique namens de begeleiding.

Hallo AWA Stammers!

Wat leuk als jullie ook even lang komen, mocht je tijd hebben, op het podium.
Ergens tussen 11 en 17 hebben alle speltakken daar opkomst om NSG te promoten.
Kom even langs om bij te kletsen tijdens een kopje koffie.

Groetjes
Laatst aangepast op dinsdag 21 september 2021 20:36
 

14 september 2021

E-mailadres Afdrukken PDF


Nummer: 37 Jaargang: 36 Datum: 14 september 2021
Nico Steenbeek Groep
Panoven 10 3401 RA IJsselstein
Postbus 347 3400 AH IJsselstein
Tel.: (030)6876722
Website: https://nsgscouting.nl
Twitter: @NicoSteenbeekgr

Hallo Bevers,
Afgelopen zaterdag hebben we de zomerkamp foto’s bekeken. Ook hebben we de bloembakken gevuld met bloembollen. Hopelijk kunnen we van het voorjaar genieten van allemaal mooie bloemen.
Aankomende zaterdag willen we met jullie naar de modderspeeltuin in Haarzuilens. Hiervoor moeten jullie schone kleren en een handdoek meenemen. Mocht het weer een beetje tegenvallen, dan blijven we gewoon op de boerderij.
De opkomst start gewoon om 10:00 uur en we zullen om twaalf uur weer terug zijn.
Rick, Josje en Haelin gaan voor het eerst bij de welpen kijken. Lees hiervoor even goed de seinlamp van de welpen om te kijken of je iets mee moet nemen naar de opkomst.
Groetjes van de leiding
25 september doen we mee met de sportfair. De opkomst zal dan niet op de boerderij zijn en we starten dan een uurtje later (11:00-13:00)

Hallo Khaniwarahorde,

Afgelopen zaterdag hebben we lekker samen foto's gekeken en een aantal leuke spellen gespeeld! Aankomende zaterdag gaan we weer allemaal leuke dingen doen. Er komen ook een aantal bevers bij ons kijken, zorg dus dat je extra lief bent zodat ze bij ons willen blijven! We zien jullie graag zaterdag om 10.00.
25 september doen we mee met de sportfair. De opkomst zal dan niet op de boerderij zijn en we starten dan een uurtje later (11:00-13:00), houd daar rekening mee.

Groetjes van de leiding.Hallo Sioniehorde,
Afgelopen zaterdag een spetterende eerste opkomst gehouden waar we eerst nog even terug blikte naar het fijne zomerkamp.
Ook hebben we 2 leuke nieuwe welpen gezien waarvan we hopen dat ze het net zo leuk vonden als ons!
-
Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor een leuke opkomst waar we weer eens gaan kokkerellen! Wat we gaan maken is 1 groot geheim maar wat wel belangrijk is, is dat als je thuis een appelboor hebt liggen je deze MOET meenemen!!
-
Verder gaan we 25 september op het podium meedoen aan de sportfair. Hier kunnen kinderen en ouders komen kijken welke sporten er nou allemaal zijn en of het iets voor hun is. Nou hopen wij natuurlijk dat er heel veel mensen zijn die bij ons willen komen kijken en dus gaan we daar op het podium opkomst draaien. Meer informatie hierover volgt nog.
-
Hopelijk zien we jullie allemaal zaterdag! Oh en de scouts die overvliegen, zorg dat je rond 13:45 aanwezig bent zodat we je eventjes kunnen voorstellen aan de scouts!
-
Groetjes,
De sionie leiding.
-

Hallo Scouts,
-
Wat was het weer leuk om elkaar te zien na de zomervakantie. Zaterdag komen de nieuwe scouts erbij, jeej super gezellig. We gaan de patrouille hokken klaarmaken voor een nieuw seizoen. Mocht je thuis leuke dingen hebben die in je patrouillehok kunnen dan kun je ze zaterdag meenemen.
-
We beginnen om 14:00 uur, mocht je voor het eerst komen kom dan om 13:45 uur, dan kunnen we je rondleiden en alvast kennis maken.
-
Vergeet niet om de insignes die je thuis hebt liggen (als ze nog niet op de blouse zitten) en ook je scoutsboekje mee te nemen! We gaan namelijk kijken wat iedereen al heeft behaald de afgelopen jaren.
-
Zaterdag 25 september hebben we de sport en verenigingsfair op het podium, meer info volgt.
-
Tot zaterdag!
-
Scoutinggroetjes,
De scoutsleiding

Hallo Explorers,
.
Afgelopen week hebben we kunnen nagenieten van het Zomerkamp! Daarnaast hebben we ook nog een fanatiek potje chaosbal gespeeld. 
Aankomende week hebben we een teambuilding opkomst georganiseerd door de begeleiding. Want we krijgen een nieuwe explo erbij, jaja! Wie dat is, is voor sommigen nog een raadsel dus wees aanwezig vrijdag! De opkomst is van 19.00 tot 21.00.
.
Belangrijk om in je agenda te zetten: 25 september (zaterdag) hebben we opkomst van 13 tot 15 op het podium. Zorg ervoor dat je je even aanmeld of afmeld!
.
Groetjes, 
Danique namens de begeleiding.
.
Laatst aangepast op dinsdag 14 september 2021 20:38
 

7 september 2021

E-mailadres Afdrukken PDF


Nummer: 36 Jaargang: 36 Datum: 7 september 2021
Nico Steenbeek Groep
Panoven 10 3401 RA IJsselstein
Postbus 347 3400 AH IJsselstein
Tel.: (030)6876722
Website: https://nsgscouting.nl
Twitter: @NicoSteenbeekgr

Hallo Bevers,

Heeft iedereen een fijne zomervakantie gehad? De leiding is weer helemaal
Klaar voor een leuk nieuw scouting seizoen.
We starten het seizoen met het kijken van de zomerkamp foto’s. Wil je deze foto’s hebben voor thuis? Laat het dan even weten. We zullen ook afscheid nemen van de bevers de gaan overvliegen naar de welpen.
De bevers die gaan overvliegen ontvangen hierover nog een mailtje.
We starten om 10:00uur en zijn weer om 12:00 uur klaar. Nemen jullie een klein tuinschepje mee?
Groetjes Noa, prof plof, Stanley stekker, Steven stroom en rebbel

Hallo Khaniwarahorde,

Aankomende zaterdag is het dan weer zover! De eerste opkomst van het nieuwe scouting seizoen! Zoals het traditie is gaan we lekker foto's kijken van het zomerkamp. Helaas nog wel even anders dan anders want ouders mogen er helaas nog niet bij zijn. Maar wees niet getreurd, de foto's worden toegestuurd. Naast de foto's kijken gaan we nog allemaal andere leuke dingen doen. We moeten helaas ook afscheid nemen van een paar welpen die naar de scouts gaan of iets anders gaan doen naast scouting. Maar we gaan te gelijkertijd ook een feestje vieren met beschuit en muisjes, omdat Rama een zoontje heeft gekregen op 04-08. Al met al een drukke bedoeling aankomende zaterdag. Zorg dus dat je op tijd bent, dat is om 10.00, mocht je het even niet meer weten. En om 12.00 mag je weer worden opgehaald. Graag allemaal tot zaterdag!

Groetjes,

Mysa, Oe, Bagheera, Rikki-tikki-tavi en Rama


Hallo Sioniehorde!

Daar zijn we weer! Het nieuwe seizoen gaat aankomende zaterdag toch echt van start en de leiding is er weer helemaal klaar voor. We hopen dat jullie ook weer helemaal opgeladen zijn voor een nieuwe start.
Aankomende zaterdag starten we dan ook rustig op met een terugblik naar het zomerkamp en foto’s kijken. Kom dus gerust om 14:00 even met je papa en mama binnen om de show te bewonderen! Daarna willen we je ouders wel verzoeken naar huis te gaan, en je om 16:00 op te halen. En voor de ouders, opa’s en oma’s die helaas niet kunnen, geen zorgen! We zullen hem met jullie delen na de opkomst via internet!)
-
Hopelijk zien we jullie dus aanstaande zaterdag om 14:00 compleet in uniform. Da’s dus met een groene blouse, das en dasring weet je nog? (Dit jaar gaan we daar wel even wat strenger op zijn hoor!)
-
Hopelijk allemaal tot zaterdag,
Groetjes,
-
Jullie opgeladen Sionieleiding


Hallo Scouts,

Ja, we mogen weer beginnen! We hopen dat jullie een hele fijne zomervakantie hebben gehad. Hebben jullie ook scouting zo gemist? Zaterdag gaan we weer beginnen met het oude vertrouwde terugkijken naar de foto's van zomerkamp. Ook zullen we nog een leuk spel doen en alvast vooruitkijken naar het nieuwe seizoen.We zien jullie graag om 13:55 op de zolder in compleet uniform, anders zijn de eerste streepjes al verdeeld. Vergeet je niet af te melden als je niet kan!Belangrijke data:
25 september: Sportfair & Verenigingenmarkt op het podium. Meer info volgt t.z.t.
Met vriendelijke scoutinggroeten,
De nieuwe hopman


Hallo Explorers,

Het nieuwe seizoen gaat aankomende vrijdag weer van start en wij hebben en weer zin in! Na zo een fantastisch zomerkamp, moet het met de gewone opkomsten ook wel goedkomen. Hopelijk hebben jullie allemaal ook een fijne zomervakantie gehad.
Aankomende vrijdag starten we natuurlijk weer als vanouds met het terugkijken van de foto's en filmpjes van zomerkamp. Hiervoor mag je je ouders meenemen, maar er moet wel goed rekening worden gehouden met de 1,5 meter afstand. Als de foto's zijn bekeken kunnen je ouders weer op huis aan en als we nog wat tijd over hebben doen wij natuurlijk nog even wat actief om het seizoen goed te starten. We hebben net als voor de zomervakantie weer opkomst van 19.00 tot 21.00u en zullen om 19.00 uur van start gaan met de foto's.
We hopen jullie allemaal vrijdag weer te zien in je uniform natuurlijk!
Groetjes de explorerbegeleiding.
Laatst aangepast op dinsdag 07 september 2021 20:11
 

31 augustus 2021

E-mailadres Afdrukken PDF


Nummer: 35 Jaargang: 36 Datum: 31 augustus 2021
Nico Steenbeek Groep
Panoven 10 3401 RA IJsselstein
Postbus 347 3400 AH IJsselstein
Tel.: (030)6876722
Website: https://nsgscouting.nl
Twitter: @NicoSteenbeekgr

Hallo Bevers,

hier tekst

Afmelden? Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch
Hallo Khaniwarahorde,

hier tekst

Afmelden? Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch
Hallo Sioniehorde,

hier tekst

Afmelden? Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch
Hallo Scouts,

hier tekst

Afmelden? Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch
Hallo Explorers,

hier tekst

Afmelden? Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch
Hallo AWA Stam,

hier tekst

Afmelden? Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch
Laatst aangepast op dinsdag 31 augustus 2021 18:22