Home Lidmaatschap

Lidmaatschap Nico Steenbeekgroep

Contributie
Net als bij andere verenigingen moet voor het lidmaatschap van de Nico Steenbeekgroep contributie betaald worden. De contributie wordt, onder andere, gebruikt voor het organiseren van de wekelijkse activiteiten, groepsactiviteiten, vaste lasten en kampeer- en spelmateriaal.

De contributie is per speltak verschillend en wordt per kwartaal via een machtiging afgeschreven.

Speltak Contributie 2017
(per kwartaal)
Bevers € 24,75
Welpen € 24,75
Scouts € 26,25
Explorers € 28,50
Roverscouts
Stam € 16,50

De afschrijving van de contributie vindt plaats rond de volgende data: 10 januari, 10 april, 10 juli en 10 oktober. Ook in de zomervakantie is contributie verschuldigd.

Overige kosten
Naast de contributie zijn de kosten beperkt. Voor de installatie bij een speltak is een scoutfit nodig, deze kosten zijn voor eigen rekening. De speltakleiding licht je in over de aanschaf van de scoutfit en de kosten hiervan. Verder zijn er diverse kampen gedurende het jaar, waarbij het zomerkamp het hoogte punt is. De kosten voor de kampen moeten ook apart worden betaald.

Incidenteel kan het voorkomen dat een kleine bijdrage wordt gevraagd voor een speciale opkomst.

Incasso's die teruggeboekt worden
Mocht het niet mogelijk zijn de contributie of de zomerkampbijdrage te innen via de afgegeven machtiging, dan wordt een factuur gestuurd waarbij 3,00 euro aan administratie kosten wordt berekend.

Opzeggen lidmaatschap
De Nico Steenbeekgroep hanteert een opzegtermijn van 1 maand. U kunt alleen via de ledenadministratie opzeggen per 1e van de maand. Voorbeeld: u wilt het lidmaatschap opzeggen per 1 mei, dan dient uw opzegging voor 1 april bij de ledenadministratie binnen te zijn. Eventuele contributie tegoeden en achterstanden worden met u verrekend. LET OP: het lidmaatschap is pas beëindigd als de ledenadministratie hiervan op de hoogte is.

Het adres is Scouting Nico Steenbeekgroep, Postbus 347, 3400 AH, IJsselstein of stuur een mail naar de ledenadministratie.

Komende Activiteiten