Corona-virus update van 17 maart

Beste ouders/verzorgers,

Het is ongetwijfeld aan niemand voorbij gegaan ... de datum 31-3 is nu verlengd naar 6 april.

Onze Scoutinggroep blijft het advies van Scouting Nederland volgen. Uiteraard is dit mede gebaseerd op de landelijke adviezen en ontwikkelingen.

Speltakken die een “digitale” opkomst organiseren zullen dit rechtstreeks communiceren met de ouders en/of kinderen.

We zullen u wekelijks blijven informeren via de seinlamp, Facebook en de website.

Algemeen informatie over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland vinden: https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19

Met vriendelijke groet,
Bestuur en leiding van de Scouting Nico Steenbeekgroep.

Laatst aangepast op dinsdag 17 maart 2020 22:06

10 maart 2020

Beste ouders/verzorgers,

Vandaag heeft Scouting Nederland haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten en kampen tot en met 31 maart niet door te laten gaan.

In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats, met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Onze Scoutinggroep volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat de opkomsten de komende weken die tot 31 maart gepland stonden NIET doorgaan.

We zullen u zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten die hierna volgen.

Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden: https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19

Met vriendelijke groet,

Bestuur Scouting Nico Steenbeekgroep.

Laatst aangepast op dinsdag 17 maart 2020 21:55

Dakplan