Corona-virus update van 17 maart

Beste ouders/verzorgers,

Het is ongetwijfeld aan niemand voorbij gegaan ... de datum 31-3 is nu verlengd naar 6 april.

Onze Scoutinggroep blijft het advies van Scouting Nederland volgen. Uiteraard is dit mede gebaseerd op de landelijke adviezen en ontwikkelingen.

Speltakken die een “digitale” opkomst organiseren zullen dit rechtstreeks communiceren met de ouders en/of kinderen.

We zullen u wekelijks blijven informeren via de seinlamp, Facebook en de website.

Algemeen informatie over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland vinden: https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19

Met vriendelijke groet,
Bestuur en leiding van de Scouting Nico Steenbeekgroep.